Αρχική Σελίδα

Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

    Μετά από τα έτη ανάπτυξης, ZLINE έχει τείνει να είναι ο μεγαλύτερος βιομηχανικός τοποθετώντας σε στρώματα κατασκευαστής γραμμών στην Κίνα, με δύο εν πλήρη κυριότητα υποκαταστήματα, πηγαίνουμε περαιτέρω να διευρύνουμε το πεδίο προϊόντων μας, εστίαση ZLINE στη βιομηχανική γραμμή αρτοποιείων που κατασκευάζει, όπως laminators ζύμης, τη γραμμή σύνθεσης ζυμών, τη croissant γραμμή, τη γραμμή ψωμιού και άλλη βιομηχανική γραμμή αρτοποιείων.

 

Εμπειρογνώμονας ζυμών 

 

Οι ζύμες είναι πολύ κοινά τρόφιμα σε όλο τον κόσμο, η ποιότητα των τελικών προϊόντων ζύμης, σε μεγάλο μέρος, βρίσκονται στην ποιότητα της ζύμης τοποθέτησης σε στρώματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουμε τη μεγάλη προσπάθεια να μελετήσουμε τις ζύμες και εν τω μεταξύ δεν σταματάμε ποτέ για να βελτιώνουμε τις μηχανές μας για να ικανοποιήσουμε το αίτημα των πελατών ότι για τις διαφορετικές ζύμες, κάνουμε επίσης περισσότερα για να επεκτείνουμε την ποικιλομορφία της γραμμής σύνθεσής μας.

 

Ικανότητα Ε&Α

 

Όλα τα οφέλη επιτεύγματός μας από την ισχυρή ικανότητα Ε&Α μας, για τώρα ZLINE είναι κύρια 300 υπαλλήλων ενώ σχεδόν 50% είναι επαγγελματικά technicists. Σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΌ ΠΆΡΚΟ 45000㎡ZLINE μας ότι στην κατασκευή, θα υπήρχαν 2 κέντρα Ε&Α μηχανημάτων, 1 κέντρο Ε&Α τροφίμων και 3 εγκαταστάσεις παραγωγής, στο μέλλον, θα ήμαστε πλήρως ικανοί για να ικανοποιήσουμε το προσαρμοσμένο αίτημα των πελατών μας, και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτερος προμηθευτής λύσης αρτοποιείων.

 

Ποιότητα & υπηρεσία 

 

Η ποιότητα είναι πάντα η σημαντικότερη σε μας, δεν θυσιάζουμε ποτέ την ποιότητα για τον ανταγωνισμό αγοράς, όλες οι μηχανές μας παράγονται στο πλαίσιο του ακριβούς QC συστήματος και η βιομηχανική γραμμή συγκεντρώνεται κάτω από τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τα προϊόντα μπορούν μόνο να παραδοθούν στους πελάτες αφότου η αυστηρές επιθεώρηση και η δοκιμή .what είναι περισσότερος, η ομάδα μεταπωλήσεών μας είναι πάντα έτοιμη να δώσει την πλήρη τεχνική υποστήριξη για τους παγκόσμιους πελάτες μας.

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Με δύο εν πλήρη κυριότητα θυγατρικές, η επιχείρησή μας είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού που συμμετέχεται στα ευρωπαϊκά μηχανήματα τροφίμων.  ZLINE διευθύνει για έναν καλύτερο προμηθευτή λύσης αρτοποιείων.

 

Μετά από τα έτη ανάπτυξης, ZLINE έχει τείνει να είναι ο μεγαλύτερος βιομηχανικός laminator κατασκευαστής στην Κίνα. Η εστίαση ZLINE στις βιομηχανικές γραμμές αρτοποιείων, όπως laminators ζύμης, ζύμες ετοιμάζει τη γραμμή, τη croissant γραμμή και άλλη βιομηχανική γραμμή αρτοποιείων. Τα προϊόντα μας είναι πολύ δημοφιλή στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική και άλλους νομούς και περιοχές.

 

Η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στην έννοια «της ποιότητας και της απαίτησης των πελατών πρώτα», μέσω της συνεχών καινοτομίας και της ανάπτυξης, για να ικανοποιήσει τη διαφορετική απαίτηση του πελάτη για την παραγωγή των ζυμών. Συγχρόνως, ZLINE παρέχει στους πελάτες την επαγγελματική, περιεκτική και αποδοτική εγκατάσταση, την επιτροπή, την κατάρτιση και τις υπηρεσίες συντήρησης, προκειμένου να επιδιωχθεί η μακροπρόθεσμη και win-win συνεργασία με τους παραγωγούς τροφίμων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

ZLINE κινείται βαθμιαία προς άλλο… αύριο

 

Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd. Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd. Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd. Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd. Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd. Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd. Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : ZLINE

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Subsidiary corporation: 3

Market share: Largest industrial line manufacturer in China

Certificate: CE

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Μηχανή ζύμης ριπών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μηχανή ζύμης ριπών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μηχανή ζύμης ριπών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μηχανή ζύμης ριπών για τις πωλήσεις